Sunday, October 12	Theme of the day -TBD			
<i>,,</i>	9:00 am - 10:00 am	ACHE Board of Directors Breakfast	MacArthur Room (4th Floor)	
	9 am to noon	ACHE Board of Directors Meeting	MacArthur Room (4th Floor)	
	12:00 pm - 1:00 pm	Lunch ACHE Board of Directors + Regional Leadership and Conference Planning Committee	MacArthur Room (4th Floor)	
	1 to 2 p.m.	Conference Planning Committee Meeting	MacArthur Room (4th Floor)	
	1:00 – 5:00 pm	ACHE Registration Desk Open	Wright Foyer	
	3:30-6 p.m.	Business Partners Set-Up	Wright Foyer	
Monday, October 13	Theme of the day -TBD			
	8:00 am - 5:00 pm	Conference Registration & Information Desk Open	Wright Foyer	
	8:00 am – 5:00 pm	Business Partners Open	Wright Foyer	
	8:00 am - 9:00 am	Breakfast [All Attendees]	Wright Ballroom (4th Floor)	
	9:00 am - 9:50 am	Keynote #1	Wright Ballroom (4th Floor)	
	9:50 am - 10:15 am	Break	Wright Ballroom (4th Floor)	
	10:15 am - 11:00 am	Concurrent Sessions: Block 1 (45 min)	See Daily Schedule	
	11:00 am - 11:15 am	Break		
	11:15 to 12:00 pm	Concurrent Sessions: Block 2 (45 min)	See Daily Schedule	
	12:00 to 12:45 pm	Lunch	Wright Ballroom (4th Floor)	
	12:45 to 1:00 pm	Business Partner Talk	Wright Ballroom (4th Floor)	
	1:00 to 1:15 pm	Break		
	1:15 to 2:00 pm	Concurrent Sessions: Block 3 (45 min)	See Daily Schedule	
	2:00 to 2:15 pm	Break	•	
	2:15 to 2:45 pm	Breakout Session + Roundtable (30 min)	Wright Ballroom (4th Floor)	
	2:45 to 3:00 pm	Break		
	3:00 to 3:45 pm	General Session (Reconnecting)	Wright Ballroom (4th Floor)	
	5 to 9 pm	Welcome Reception	TBD	
Tuesday, October 14	Theme of the day - TBD			
	8:00 am – 5:00 pm	Conference Registration & Information Desk Open	Wright Foyer	
	8:00 am – 5:00 pm	Business Partners Open	Wright Foyer	
	8:00 am - 9:00 am	Breakfast [All Attendees]	Wright Ballroom (4th Floor)	
	9:00 am - 9:50 am	Keynote #2	Wright Ballroom (4th Floor)	
	9:50 am - 10:15 am	Break		
	10:15 am - 11:00 am	Concurrent Sessions: Block 4 (45 min)	See Daily Schedule	
	11:00 am - 11:15 am	Break		
	11:15 to 12:00 pm	Concurrent Sessions: Block 5 (45 min)	See Daily Schedule	
	12:00 to 12:45 pm	Lunch		
	12:45 to 1:00 pm	Business Partner Talk	Wright Ballroom (4th Floor)	
	1:00 to 1:15 pm	Break		
	1:15 to 2:00 pm	Concurrent Sessions: Block 6 (45 min)	See Daily Schedule	
	2:00 to 2:15 pm	Break		
	2:15 to 2:45 pm	Breakout Session + Roundtable (30 min)	Wright Ballroom (4th Floor)	
	2:45 to 3:00 pm	Break		
	3:00 to 3:45 pm	General Session (Reconnecting)	Wright Ballroom (4th Floor)	

	5 to 7 pm	Awards Reception	TBD
Wednesday, October 15	Theme of the day - TBD		
	8:00 am – 12:00 pm	Business Partners Open	Wright Foyer
	8 am - 9 am	Breakfast [All Attendees]	Wright Ballroom (4th Floor)
	9:00 am - 9:50 am	Keynote #3 (Julie Shankle)	Wright Ballroom (4th Floor)
	9:50 am - 10:15 am	Break	
	10:00 am - 10:45 am	Roundtable Discussions (45 min)	Wright Ballroom (4th Floor)
	10:45 am - 11:00 am	Break	
	11:00 am - 11:45 am	Passing of the Gavel & Closing Remarks	Wright Ballroom (4th Floor)
	12:00 pm - 3 pm	ACHE Board of Directors Meeting + Working Lunch	MacArthur Room (4th Floor)